main logo
1834

Aquaterra: Trupa Blue va cânta la a 8-a aniversare a clubului Ⓟ

La Chișinău pe 17 august va avea loc cea mai importantă petrecere din această vară - sărbătorirea a 8-a aniversare a clubului Aquaterra Wellness & SPA!

Evenimentul va avea loc la restaurantul Capitoles Park, amplasat la Valea Trandafirilor. Formatul petrecerii – de club. Vei avea parte de multe zone pentru comunicare, gustări gourmet, bere răcoritoare de la Holz, prosecco rece Serena și colecția de vinuri Land of Basarabia. 

Headliner :

De mult timp la petrecerile din Chișinău nu au fost trupe de așa nivel! La aniversarea sa, AQUATERRA  a invitat trupa Blue. 

Blue este o trupă britanică de băieți vestită în întreaga lume, formată în 2000 de Duncan James, Lee Ryan, Simon Webb și Anthony Costa. În 2002, au ajuns în fruntea topurilor din Marea Britanie cu un cover al clasicului lui Elton John „Sorry Seems to Be the Hardest Word”, iar însuși Elton John apărând ca al cincilea membru al grupului. Sir Elton nu va fi anul acesta la Chișinău, dar cu siguranță va răsuna hitul „Sorry Seems to Be the Hardest Word”, la fel și noile piese ale trupei, pe care continuă să le înregistreze cu succes.

După participanți înțelegem deja că această petrecere cu siguranță va fi CEA MAI incendiară din această vară! Oaspeții vor fi întâmpinați de către moderatorii – Natalia Gordienko și Slava Romanika. Natalia nu doar va modera evenimentul, dar va cânta solo și va prezenta piesa sa nouă al cărei videoclip a fost recent prezentat cu atât de mult succes pe YouTube.

Blue, Natalia Gordienko nu este lista completă a artiștilor ce vor cânta în această seară. DoReDos, Akord, Vladimir Fotesku – doar într-o singură seară vei putea asculta toți acești interpreți. 

Biletele pentru AQUATERRA UNIVERSE 8 YEARS ANIVERSARY pot fi achiziționate de la orice filială AQUATERRA. La eveniment vor fi premiați membrii clubului și va avea loc o loterie în care poți câștiga un abonament anual la Aquaterra și multe alte premii prețioase!

Mai multe detalii despre eveniment poți afla la numărul de telefon: 0 22 628 000

Data: 17.08.2022

Locația: Capitoles Park

Grăbește-te! Numărul biletelor este limitat!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării