main logo
1553

999.Delivery: Toate serviciile de livrare pe o singură platformă

999.Delivery deschide noi oportunități pentru antreprenori. Toate serviciile de livrare pe o singură platformă.

999.Delivery: Toate serviciile de livrare pe o singură platformă

Magazinele din orice colț al Moldovei, fie că sunt online sau offline, pot trimite acum produsele către clienți mai ușor și mai rentabil.

De ceva timp, livrările au devenit parte integrantă a comerțului în Moldova. Cu fiecare an, numărul serviciilor și al metodelor de livrare crește. Companiile de curierat oferă condiții și tarife variate clienților lor. Dar de sărbători sau în timpul sezonului de reduceri, este posibil ca o singură companie de curierat să nu poată face față volumului crescut de livrări.

Agregatorul de servicii de livrare, lansat recent, reunește principalele servicii de livrare din Republica Moldova, concentrând cele mai bune oferte pentru vânzători din punct de vedere al prețului, vitezei și metodei de livrare. Astfel, orice companie, oriunde s-ar afla în țară, își poate optimiza livrările de produse către cumpărători.

Cum funcționează: alegeți modul de integrare cel mai convenabil (în cabinetul personal sau prin intermediul site-ului web al magazinului dvs.) și utilizați cele mai rentabile tarife individuale, precum și avantajele colaborării cu mai multe servicii de livrare în cadrul unui singur contract. Comanda o puteți expedia și urmări dintr-un singur cabinet.

Pentru mai multe informații, accesați delivery.999.md

Proiectul “Agregator de servicii de livrare” a fost implementat de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC), si de HELVETAS Swiss Intercooperation în cadrul proiectului “Oportunități prin tehnologii și inovație în Moldova”.

Optim — Oportunități prin tehnologii și inovație în Moldova – este un proiect al Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC), implementat de HELVETAS Swiss Intercooperation.

Optim este un proiect de dezvoltare a sistemelor de piață (MSD) care are ca scop stimularea sistemelor de piață selectate în Moldova, astfel încât acestea să genereze oportunități economice îmbunătățite într-un mod durabil. Beneficiarii sunt femei și bărbați, în special cei din grupuri excluse (tineri, migranți care se întorc, minorități etnice) și cei care locuiesc în afara capitalei Chișinău.

În centrul abordării dezvoltării sistemelor de piață (MSD) se află o bună înțelegere a constrângerilor sistemice ale economiei, angajamentului și parteneriatelor cu actorii sistemelor și intervențiile care vizează rezultate scalabile, ceea ce înseamnă că partenerii proiectului sunt în fruntea schimbării. Implicarea partenerului și conștientizarea obiectivului proiectului sunt foarte importante.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării